Wat is er hier te doen in januari?

22 december 2023
Wat is er hier te doen in januari?
Categorie: Danshuis, Factorium, MusicAllFactory, Muziekhuis, Specialfactory, Theaterhuis

Het nieuwe jaar komt steeds dichterbij. Om jou alvast op 2024 voor te bereiden, nemen we je graag mee in al het aanbod van Factorium in de maand januari. Zo hoef jij niets te missen van onze activiteiten!

Agenda
Op 18 januari schitteren de volwassenen van Theaterhuis het spits af met hun presentatie en op 21 januari kunnen de allerkleinsten weer genieten van de leuke en actieve les Boekmuziekjes. Luisteren, zingen, muziek maken, bewegen, alles komt aan bod. En natuurlijk mag er een papa, mama, opa of oma mee!

Verder kun je weer genieten van al het talent van onze Popfactory tijdens de open Jamfactory. Tijdens deze jamavond kunnen muzikanten uit heel Tilburg en omstreken met elkaar experimenteren en jammen! Ook is er een speciale dag in het leven geroepen voor onze cursisten: de Factorium Makersdag. Vanuit het thema “Vlucht” maken verschillende leeftijdsgroepen, samen met een docent/maker van Factorium in één dag een performance. 

Aanbod
Naast onze evenementen starten in januari ook weer een aantal cursussen. Van Billie Bob's Kunstmix tot Kleuterdans en van Muzieksafari tot Zang en Presentatie. Voor een ieder wat wils!

Bekijk hier het complete aanbod dat in januari start

We hopen je snel weer bij ons te mogen verwelkomen. Hele fijne feestdagen gewenst!

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief