VROLIJK NIEUWS extra Muziekwedstrijd

2 april 2020
VROLIJK NIEUWS extra Muziekwedstrijd
Categorie: Factorium, MusicAllFactory, Muziekmakers, Urbanhouse

T/m 10 mei kunnen kinderen van 4 t/m 19 jaar meedoen aan een speciale editie van De Muziekwedstrijd! Omdat juist nu muziek vrolijk maakt en voor verbinding zorgt, heeft het Prinses Christina Concours een extra editie geopend.

Alle kinderen en jongeren worden opgeroepen om thuis muziek te maken en een filmpje in te sturen voor De Muziekwedstrijd, de leukste, muzikale wedstrijd van Nederland en Vlaanderen.
Meedoen is gemakkelijk: oefen een muziekstuk en stuur het daarna in via onze gratis app of de website. Iedereen die meedoet, krijgt tips van onze professionele muziekjury en een diploma. Met drie speciale challenges kun je extra creativiteit tonen. Bijvoorbeeld door een bijzondere vorm van online samenspel met vrienden of buurtkinderen te laten zien. Of door een speciale coronacompositie, -spoken word of –rap te maken en in te sturen.
Laat je horen!

Iedereen van 4 tot en met 19 jaar kan meedoen aan de Muziekwedstrijd en het maakt niet uit welk instrument je speelt: je kunt zingen, gitaar spelen, je eigen stem gebruiken of trommelen op pannen en deksels. Alles mag, als er maar muziek in zit! Filmpjes insturen kan tot en met 10 mei via www.demuziekwedstrijd.nl  

Vragen, tips of opmerkingen? Laat het weten via info@demuziekwedstrijd.nl. Ze zijn dagelijks bereikbaar!

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief