Urban Vouchers

15 juni 2021
Urban Vouchers
Categorie: Factorium, Urbanhouse

Corona heeft ons allemaal geraakt. Ook jongeren hebben het, nog steeds, mentaal en fysiek zwaar. Daarom heeft gemeente Tilburg de Urban Vouchers in de wereld geroepen. Met deze ‘vouchers’, oftewel coronacash, kunnen Tilburgse jongeren een idee voor bijvoorbeeld een project of activiteit tot leven brengen die eenzaamheid, somberheid en angst van jongeren tegen gaat.

Dus ben jij een sporter, artiest, docent, maker of creatieveling actief in de urban scene en kom je uit Tilburg? En heb jij een briljant idee waarbij je jouw skills kan inzetten om iets te doen voor jongeren in coronatijd? Dan is deze Urban Voucher de kickstart van jouw project!

Elke Urban Voucher is 500 euro waard. Om van een idee een project te maken, mag je maximaal drie Urban Vouchers aanvragen. Naast budget, kun je ook coaching krijgen bij het uitwerken en uitvoeren van je idee. Ook als je hulp nodig hebt bij het beschrijven van het idee is er een spreekuur (op afspraak) waar je terecht kan. Alle ideeën worden bekeken door een jury, die bepaalt uiteindelijk of je aanvraag wordt goedgekeurd.

Meer info

Bron: Sport in Tilburg 

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief