Theatergroep T.O.F. Bestaat 35 jaar!

21 april 2023
Theatergroep T.O.F. Bestaat 35 jaar!
Foto: Cloakture Photography
Categorie: Factorium, Specialfactory, Theaterhuis

T.O.F. Theatergroep voor volwassenen met een verstandelijke beperking bestaat 35 jaar!

Op 1 juni 2023 speelt theatergroep T.O.F. haar 35e voorstelling in het Factorium Theater. Begonnen bij Theaterwerkplaats de Muze is Factorium vanaf 2010 hun thuis. De groep bestaat momenteel uit 11 enthousiaste spelers in de leeftijd van 22 tot 73 jaar en wordt geregisseerd door Rietje Beijer en Ilse Egter van Wissekerke.

tickets

Iedere donderdagavond vind je deze gezellige, vrolijke en ondernemende groep in lokaal D3 in Factorium waar men werkt aan nieuwe scènes. De grote kracht van hen is om daarbij elkaar de mooiste spelmomenten te gunnen en elkaar positieve feedback te geven. Dit jubileumjaar is er extra aandacht vanuit Factorium Theaterhuis voor T.O.F.. Zo heeft er een fotoshoot plaatsgevonden, wordt de groep getrakteerd op taart en zullen er naast de theatervoorstelling op 1 juni extra verrassingen zijn.

Hang de slingers mee op aan deze mijlpaal en vier met T.O.F. mee tijdens het feestelijke programma én de geweldige theatervoorstelling!

Voorstelling
'NEE NEE NEE' door Theatergroep T.O.F.

Wanneer: 1 juni 2023, 20.30 uur
Waar: Factorium Cultuurmakers*
Prijs: €5,-

Tickets

"Hij voelt altijd wat. Hij klaagt over zijn buik, benen of hoofd. Zijn humeur is onder nul. Onderzoek is noodzakelijk. Zal het iets opleveren?"

Spelers: Harrie, Marjo, Douwe, Maja, Krijn, Iris, Joris, Eva, Remco, Suzanne & Wouter

Graag willen Lex, een vertrouwd en graag gezien lid van T.O.F. die helaas niet mee kan spelen, ook nog even benoemen

*Verkeerssituatie gewijzigd: Vanaf de Paleisring – Stadhuisplein kan het autoverkeer vanaf 20 april niet meer linksaf naar de Bisschop Zwijsenstraat. De parkeergarage blijft bereikbaar voor autoverkeer via de Piusstraat.

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief