Terugblik: MusicAllFactory Volwassenen Showcase 2023

21 februari 2023
Terugblik: MusicAllFactory Volwassenen Showcase 2023
Foto: Koektrommel Studio
Categorie: Factorium, MusicAllFactory

Afgelopen zondag 12 februari schitterden zes volwassenen van onze deeltijd musicalopleiding MusicAllFactory in ons Factorium Theater tijdens hun show 'Ruis'.

In deze voorstelling werden zes bewonders van een psychiatrische afdeling gevolgd. Ze deelden hun angsten, verlangens en diepste geheimen. Waren ze gek? Of verschillen ze niet zoveel van de mensen die naar hen kijken? Belanceren we misschien niet allemaal op het randje van krankzinnigheid?

Voor 'Ruis' verzamelden de vierdejaars studenten van de MAF zelf teksten en zochten ze tevens nummers naar aaneldiging van hun eigen fascinaties. Het leverde een muziektheaterproductie op, waarin de vraag wat gekte is centraal staat.

Regie: Michelle van Daalhoff

BEKIJK HIER DE VOLLEDIGE FOTOREPORTAGE

MusicAllFactory
De MusicAllFactory van Factorium is al 30 jaar een begrip. Het is de enige professionele deeltijdopleiding Musicaltheater in Nederland. De opleiding bestaat uit vier leerjaren waarin je wekelijks één dag les heb. De flinke hoeveelheid zelfstudie vraagt veel inspanning, zelfdiscipline en een ware passie voor het musicalvak. Inmiddels hebben al vele studenten van de MusicAllFactory het professionele musicalpodium betreden!

MEER INFORMATIE OVER DE MUSICALLFACTORY

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief