Social Grooves x Studio Six: 'Spice It Up'

24 mei 2022
Social Grooves x Studio Six: 'Spice It Up'
Categorie: Factorium, Urbanhouse

1 juni is er vanuit Factorium in Tilburg een nieuwe editie van Social Grooves! Je krijgt dan de kans om een optreden te geven van ongeveer 10 minuten. Deze editie zal in samenwerking met Studio Six zijn en ‘Spice It Up’ heten.

Naast het optreden in de avond zal er vanaf de middag een Studio Six programmering plaatsvinden waar je dan ook aan mee zal doen. Om 16:00 gaat het van start met een open studio en recording-sessie waarin alle deelnemers aanwezig zullen zijn en waarin gekeken gaat worden hoe jouw bestaande tracks een nieuwe dimensie kunnen bereiken door het up te spicen met echte instrumenten van de aanwezige sessiemuzikanten (elektrische gitarist en saxofonist).

Daarnaast zal je je muziek laten horen aan de community en netwerken. Vervolgens zullen de Studio Six docenten (Alexander de Boer/Megas en Kevin Biemans/Zeno) een seminar geven over de muziekindustrie gerelateerd aan liveshows.

Over Studio Six
Studio Six is een eigentijdse educatieve-muziekstudio & platform vallend onder Factorium Cultuurmakers. Binnen Studio Six is er een wijd aanbod aan activiteiten met als main-focus het geven van coaching/consult binnen verschillende muziek-cursussen en workshops; music production, rap/songwriting, artiesten loopbaanbegeleiding. 

Hou voor de line-up de agenda in de gaten!

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief