Recap Open Dag

17 september 2021
Recap Open Dag
Categorie: Dansmakers, Factorium, MusicAllFactory, Muziekmakers, Specialfactory, Theaterhuis, Urbanhouse

Afgelopen zondag 12 september stonden de deuren van Factorium wagenwijd open voor iedereen. In samenwerking met ‘De vloer op’ van deDansPunt trapte Factorium het seizoen af met een open dag.

De rode loper was uitgerold om alle (toekomstige) sterren, maar ook liefhebbers van cultuur, te verwelkomen en in de spotlight te zetten. Met een programma vol workshops en voorstellingen beloofde de open dag een succes te worden. 

Iedereen liet zijn dansmoves zien in de silent disco, experimenteerde met verschillende instrumenten tijdens de Muzieksafari en werd in de Theater-Photobooth omgetoverd tot een echte ster. 

Het programma van deDansPunt, 'De vloer op’, bestond uit 3 dansvloeren in het Vrijheidspark en de Muzetuin. Deze gaven iedereen de kans om te kijken naar al het talent, maar ook om zelf deel te nemen, en dit gebeurde zeker. Niet alleen kinderen en jongeren besloten mee te doen, zelfs ouders proefden er van verschillenden dansstijlen.

Naast het deelnemen aan workshops was er ook genoeg te zien. Zoals de theatervoorstelling “Giraffenhok’ opgevoerd door Factorium theatergroep No Guts No Glory. In de foyer stalen de talenten van de Rockacademie Auditie Coaching & MusicAllFactory om en om de show met hun muzikale kunsten. 

Eén ding is duidelijk: aan gezelligheid ontbrak het deze dag zeker niet! Samen blikken wij terug op een geslaagde open dag waar alles weer eventjes als het ‘oude normaal’ voelde. 

Check de foto's in onze Wall of Fame!

Wall of Fame

Tekst: Beau Logister
Foto: Cloakture photography

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief