Online Cultuurnacht Tilburg

4 december 2020
Online Cultuurnacht Tilburg
Categorie: Dansmakers, Factorium, MusicAllFactory, Muziekmakers, Specialfactory, Theaterhuis, Urbanhouse

Stadvanmakers.nl presenteert Online Cultuurnacht 2020!

De (cultuur)wereld kreeg onverwacht bezoek van Miss ‘Rona. Als acrobaten heeft de kunst- en cultuursector zich binnenstebuiten gekeerd terwijl ze salto’s deden vanuit de spagaat waarin ze zaten. Flexibiliteit is daarom waarschijnlijk hét woord van 2020 als het aankomt op ondernemerschap en makerschap. Omdat we samen met deze flexibele en onmisbare sector 2020 toch nog op een mooie en culturele manier willen afsluiten, organiseert stadvanmakers.nl (onderdeel van Make it in Tilburg) in samenwerking met verschillende creatieve en culturele partners zoals Factorium, Cinecitta, Bibliotheek de LocHal, Fontys Hogeschool voor de Kunsten, Hall of Fame, Theaters Tilburg: T*AGENCY, Ateliers Tilburg een gratis, online cultuurnacht voor alle kunst- en cultuurliefhebbers op vrijdag 18 december 2020!

Tijdens het online festival geniet je van vooraf opgenomen performances vanuit verschillende locaties in Tilburg. Tune dus in voor een prachtige dansshow, zie een schilderij verschijnen of geniet van een tof concert vanuit je eigen huiskamer, terwijl je lekker je warme choco opslurpt. Win-win!

LINE-UP

Bezoek via onderstaande button gemakkelijk de verschillende podia van Factorium, Theater de Nieuwe Vorst / Krakers, Dock Zuid, Ateliers Tilburg, Bibliotheek de LocHal, Hall of Fame, Het Zuidelijk Toneel, Art-Fact, Cinecitta en andere podia.

Naar de live-streams

Uiteraard is het geen nacht als we om 22:00 stoppen, dus zullen wij de Cultuurnacht afsluiten met een goede afterparty. Een aantal van Tilburgs meest fijne plaatjesdraaiers en DJ collectieven zullen sets streamen voor wat heerlijke woonkamer dansjes. Meer info? Houd dan stadvanmakers.nl en de social media kanalen van Stad van Makers in de gaten! 

Tilburg is een #stadvanmakers, dus laat ook vooral van jezelf horen tijdens de Cultuurnacht met de hashtag #creativiteitgaatnietinlockdown of #cultuurnacht2020 en uiteraard #stadvanmakers.

Citymarketing Tilburg
Stad van Makers is onderdeel van het platform Make it in Tilburg, een label van Citymarketing Tilburg. Make it in Tilburg richt zich op de promotie van het gunstige vestigingsklimaat voor ondernemers en talenten in Tilburg. Stad van Makers richt zich op de makers in onze prachtige, creatieve stad.

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief