MusicAllFactory medley première!

8 juli 2020
MusicAllFactory medley première!
Categorie: Factorium, Musicalfactory

Dit jaar geen avondvullende voorstelling met live-orkest voor de MusicAllFactory Volwassenen in Tilburg, maar toch een fantastische afsluiting van dit studiejaar. Met professionele registraties van diverse solo's en twee medleys.

De docenten hebben in deze bizarre tijden alles uit de kast gehaald voor hun studenten om toch door te kunnen studeren en zo snel mogelijk weer de vloer op te gaan. Dit heeft onder andere geresulteerd in het maken van twee theatrale videoclips. Alles zonder publiek en met gepaste afstand ingezongen in de studio en opgenomen op een set. Gelukkig kunnen de studenten zo toch hun passie en talent delen met hun publiek!!

De dansstudio’s en het theater werden speciaal voor de Academy Week omgebouwd tot filmsets waar 50 studenten werden vastgelegd.

BEKIJK HIER: WILD PARTY

BEKIJK HIER: A BEAUTIFUL DAY

Spel/Regie: Annerieke Groen en André van Hest
Zang: Anne-Marijn Smulders en Rik van de Rijdt
Koorrepetitie: Ezra van Nassauw en Tom Dicke
Choreografie medleys: Danique Bol
Coördinator MAF Volwassenen: Agaath Verspeten
Licht: Mark van der Meulen
Geluid: Frans Vermast (Klundert muziek)
Videoregistratie: Dirtypaws media

25 jaar MusicAllFactory
Hartje Tilburg, tegenover dé Academie voor Muziek- en Musicaltheater van Fontys, werken professionele MAF-docenten met jongeren en volwassenen om ze klaar te stomen voor het grote werk. Bij de MusicAllFactory word je opgeleid tot een professionele Musicalperformer met makerskwaliteiten, in een warme, veilige en persoonlijke omgeving. Of zoals de studenten zeggen: ‘Je mag hier fouten maken, je mag erom lachen, het is keihard werken en je komt er door de professionaliteit van de docenten achter dat je veel meer kunt dan je denkt.’ Maatwerk dus! Welkom bij de MAF-familie!

Credits fotografie: Jostijn Ligtvoet

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief