MusicAllFactory Insposessies

24 mei 2023
MusicAllFactory Insposessies

In iedere performer zit een vuurtje. Sommigen noemen het inspiratie of passie, maar hoe je het ook wilt noemen, dat brandhaartje is de drijfveer van de performer. Om dit vuurtje nog groter te maken, introduceert de MusicAllFactory (MAF) de insposessies op MAF Insta!

Dit zijn meet & greets tussen alumni en huidige MAF-ers die via onze instagrampage (live) plaats zullen vinden. Tijdens de live sessies delen onze alumni hun verhaal. Over het werkveld, de weg ernaartoe en het leven van een musicalartiest.

De komende sessies vinden plaats met niemand minder dan Kaylee Peters (musical Grease), Bob van de Weijdeven (musical Frozen), Dave Rijnders (musical Spring Awakening), Mickey Vermeer (musical Aida), Teddy Vermeer (musical Hamilton), Pamela Kroes en Sem Gerritsma (musical Les Misérables).

Via ons account laten we jullie weten wanneer welke sessie plaats zal vinden. 

VOLG ONS HIER


24 mei: Mickey Vermeer

Woensdag 24 mei om 18.00 uur is de eerste insposessie met Mickey Vermeeer vanuit het Circustheater in Scheveningen. Te zien op MusicAllFactory Insta.

Biografie
Mickey studeerde in 2019 af aan de Fontys Academy of the Arts te Tilburg. Zij behaalde haar bachelordiploma in de richting Musicaltheater.

Theater/Televisie/Film
In 2008 maakte zij haar theaterdebuut in de familiemusical Pinokkio van Studio 100. Na haar afstuderen was ze te zien in de musical Evita, het openluchtspektakel Aida in Concert en de musical Kinky Boots. In het afgelopen theaterseizoen speelde ze in de musical Disney’s Aladdin als Waarzegster en Cover van Prinses Jasmine. Ze is te zien in diverse bioscoopfilms en televisieseries (De Club van Sinterklaas, K3). Sinds 2020 speelt ze het vaste karakter van Kadopiet in De Club van Sinterklaas. Momenteel is Mickey te zien in de Musical Aida (swing en cover Aida).

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief