Mee aftellen met Mooier dan ooit

23 april 2021
Mee aftellen met Mooier dan ooit
Categorie: Factorium

Het aftellen is begonnen!

Het was altijd al mooi. Dat gevoel dat je alleen live ervaart. Het geroezemoes voor de voorstelling. De verwondering om een kunstwerk of schilderij. Het geluid van stemmende muziekinstrumenten. De feestvreugde bij een festival. Wat hebben we het gemist! En als het straks weer kan, worden die magische momenten ongetwijfeld… mooier dan ooit!

We weten niet wanneer, maar we weten dat het komt. Het moment dat we weer opengaan. Het is alleen nog even aftellen. Aftellen tot we de rode loper weer uit mogen rollen en het licht weer aangaat. Wij nemen je alvast mee in die heerlijke wereld. Samen tellen we af naar dat specifieke gevoel. Daarom verloten we bijzondere prijzen en hebben we de komende maanden nog veel meer voor je in petto. Blijf ons dus vooral volgen!

Win bijzondere prijzen

Unieke items met een bijzonder verhaal. Een geheel verzorgd weekend inclusief overnachting, diner en voorstelling, een persoonlijke rondleiding door het toekomstige Musicalmuseum of een backstage tour met meet&greet. Met deze mooie prijzen maken we zelfs de voorpret mooier dan ooit!

Meld je aan en maak kans! Je kunt je voor meerdere prijzen aanmelden. 

Voor deelnemen en meer info klik hier.

 

instagram-logo.png  Facebook_logo_-square.png

Bron: Mooier Dan Ooit – Nationaal Theater Fonds

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief