Juice Lee opent per 1 juni bij Factorium!

13 mei 2022
Juice Lee opent per 1 juni bij Factorium!
Categorie: Factorium

Per 1 juni opent er een nieuwe horeca aanwinst in het Factorium! ‘Juice Lee’, gaat het heten. De zaak begint buiten op het terras in de prachtige tuin en trekt in het naseizoen naar binnen. 
 
Scoor een snelle (to go) maaltijd die ook nog eens lekker is of ontbijt in het zonnetje in de tuin! Het assortiment bestaat hoofdzakelijk uit sappen, smoothies, lokaal gebrande koffie en goed gevulde maaltijdwraps. Naast een ultieme hang-out zal het straks ook zeker een plek worden waar je, onder het genot van een havercappuccino, kunt flexwerken. 

Makerscafé
Om 20.00 uur sluit de keuken van Juice Lee, maar gaat de bar van het Makerscafé open. Alle avonden van de week volgen honderden mensen muziek- theater- danslessen en trainingen, zijn er veel presentaties, voorstellingen en concerten in het Factorium. Denk aan musicals of dans try-outs, urban avonden en showcases. Hierna kan er aan de bar of op het terras nog een afzakkertje worden genomen.  
 
Juice Lee wil - net als Factorium - ‘vitamines voor de ziel’ bieden. Daarom gaan ze samen sterke culturele activiteiten neerzetten. Denk bijvoorbeeld aan toffe openlucht filmavonden met muziekfilms die ter gehore gebracht via een koptelefoon of thema-avonden met akoestische singer songwriters, Franse chansons en een heerlijke rosé in het zonnetje. 
 
Volg de komende weken de verbouwing en het nieuwe menu via onze socials! 

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief