Inschrijving geopend Summer Days of Dance!

14 juni 2019
Inschrijving geopend Summer Days of Dance!
Categorie: Dansmakers, Urbanhouse

Twee dagen gevuld met te gekke dansworkshops, eigen werk en je eigen danceshow! Oftewel: Summer Days of Dance op zaterdag 6 en zondag 7 juli. Eén van de gastdocenten is niemand minder dan prominente danser/danscoach Davy Denkers aka FROFRO! Hij geeft een HipHop Funk class, speciaal voor Factorium. De inschrijving is geopend! Wil je zeker zijn van een plekje, schrijf je dan snel in. Deze dansdagen lopen snel vol! 

Davy Denkers rondde in 2014 zijn urban opleiding in Arnhem af. Hij was lid van ‘the RebellionRookeez’ waarmee hij vele prijzen won o.a.‘World of Dance Europe 2012’ i.s.m. D-crew. In 2014 stond hij met zijn crew in de finale van ‘Hollands Got Talent’. Met de internationale theatershow van ‘Blaze The Show’ trad hij op in binnen en buitenland. Ook maakte hij deel uit van dance crew ‘Avant Garde Collective’ met wie hij in 2016 ‘Battle on the Dancefloor’ won. Hij heeft een eigen dansstudio (Urban Park) en deelt graag zijn passie en kennis met de nieuwe generatie dansers, zo ook bij Factorium!

Je gaat 2 vette dansdagen tegemoet! Behalve de class van Davy kun je de volgende classes volgen: Modern, HipHop Choreo, K-pop, Disco Jazz, Body Alignment, Hoop Dance. Deze classes worden gegeven door Kevin Ruijters, Resa Samangun, Loesje den Otter, Karen van Dam en Josefien Zuiderveen .

Data en tijden: zaterdag 6 (10.00 - 18.00 uur) & zondag 7 juli (10.00 - 17.00 uur).
Locatie: Factorium, Koningsplein 11A, Tilburg.
Tickets: € 50,00 voor 2 dagen + avondeten op zaterdag. Inschrijven: klik hier!

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief