In Memoriam: Pepijn Roelofs

2 juni 2021
In Memoriam: Pepijn Roelofs
Categorie: Factorium, MusicAllFactory

Gister ontvingen wij het schokkende en ongelofelijke nieuws dat onze collega Pepijn Roelofs is overleden. Dit kwam totaal onverwachts en we zijn verbijsterd, overdonderd en aangeslagen door het bericht en leven mee met zijn partner, familie en vrienden.

Pepijn vormde samen met Barbara van den Eerenbeemt en Kevin McKee het M4U team. Barbara en Kevin zullen in de M4U lessen natuurlijk aandacht besteden aan deze gebeurtenis.

Als kleuter begon Pepijn al met dansen en op 6-jarige leeftijd deed hij auditie op de Dansacademie Brabant. De HBO-fase heeft hij afgerond aan de Nationale Balletacademie in Amsterdam waar hij stage liep bij het Nationale Ballet, Het NDT en het Scapino Ballet.

Na jaren gedanst te hebben in Zwitserland en Berlijn kwam hij terug naar Nederland om verder te gaan in de musicalwereld bij Joop van den Ende theaterproducties.

In 2018 heeft Pepijn de opleiding docent Dans afgerond aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten waar hij werkzaam is geweest aan de opleidingen Docent Dans, Dance Academy en Musicaltheater. Daarnaast is Pepijn ook groepslesdocent fitness.

Voor Pepijn was het geweldig om de liefde voor de dans door te geven aan verschillende groepen van Musical4U.

Wij gaan je ontzettend missen Pepijn.

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief