Impulsregeling culturele zzp'ers

26 maart 2021
Categorie: Dansmakers, Factorium, MusicAllFactory, Muziekmakers, Onderwijs, Specialfactory, Theaterhuis, Urbanhouse

cultuurparticipatie.jpg

Het Fonds voor Cultuurparticipatie heeft subsidieregelingen voor verschillende doelgroepen en disciplines. Een van die regelingen is de Impulsregeling culturele zzp'ers. Ben jij als zzp’er werkzaam in cultuurparticipatie en/of –educatie, beoefen je een ambacht of werk je met erfgoedvrijwilligers? Dan is deze regeling misschien iets voor jou. 

Door de gevolgen van Corona verandert de manier waarop we werken. Daar komt bij dat veel beroepen momenteel een flinke daling, of zelfs een volledig gebrek aan werk zien. Veel zelfstandigen in de kunst- en cultuursector kwamen en komen echter niet in aanmerking voor de pakketten met generieke noodsteun van de rijksoverheid, omdat zij niet aan de gestelde criteria voldoen. Deze regeling komt daar deels in tegemoet.

Je kan binnen deze regeling subsidie aanvragen om te investeren in je eigen ontwikkeling. Zodat je nu, maar ook na corona volledig uitgerust bent voor de uitdagingen van deze tijd. Zo kan je investeren in het behoud en de voortzetting van je werkpraktijk.

Meer info

Bron: Fonds voor Cultuurparticipatie

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief