Festival Nieuws! Workshop door Telderman

6 maart 2020
Festival Nieuws! Workshop door Telderman
Categorie: Dansmakers, Factorium, MusicAllFactory, Muziekmakers, Specialfactory, Theaterhuis, Urbanhouse

GRATIS WORKSHOP VOOR DE GEVORDERDE MUZIKANT DOOR PIANIST ROGIER TELDERMAN

NOG EEN PAAR PLEKJES VRIJ! Meld je snel aan. 

Hoe ontwikkel je je verder op je eigen instrument? Speel je iedere week dezelfde (koor)begeleiding of vul je jouw solo bij de harmonie ongemerkt altijd hetzelfde in? In deze workshop helpt toppianist TELDERMAN je verder in jouw muzikale reis, en leert je om jezelf en anderen te blijven inspireren.

Deze workshop is speciaal voor de ambitieuze of gevorderde instrumentalist of vocalist die vastloopt in zijn/haar muzikale ontwikkeling. Tijdens de workshop kijken de participanten samen met TELDERMAN naar ieders muzikale uitdagingen.

TELDERMAN
Om pianist Rogier Telderman kunnen we inmiddels niet heen. Met het TELDERMAN trio, TRIPTYCH en in samenwerkingen met internationale grootmeesters als Nik Bärtsch, Adam Bałdych en Thomas Strønen zette hij de toon. De pianist speelt op gerenommeerde podia als North Sea Jazz, Blue Note en het Concertgebouw. Ook zet hij zich actief in als muzikale ambassadeur en was hij als docent werkzaam bij de conservatoria van Rotterdam en Tilburg.

Datum zondag 15 maart (Tijdens het Factorium Festival)
Tijd 14.45 tot 15.30 uur
Locatie Hoofdgebouw, lokaal 1.13
Aanmelden stuur een mailtje naar e.huibers@factorium.nl (o.v.v. Telderman Workshop) met je naam, je niveau en je instrument

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief