Factorium gaat knallend dit seizoen uit met deze activiteiten!

29 juni 2023
Factorium gaat knallend dit seizoen uit met deze activiteiten!
Categorie: Danshuis, Factorium, MusicAllFactory, Muziekhuis, Theaterhuis

Het cursusseizoen zit er alweer bijna op! We sluiten dit seizoen af met een aantal toffe evenementen en activiteiten. We sommen ze graag even voor je op.

1/2 juli: Eindvoorstellingen MusicAllFactory Jongeren
Prijs: €15,90
Locatie: Theater de Leest, Waalwijk

De laatste maanden van het seizoen, slaan de musicalstudenten de handen ineen en werken toe naar het sprankelende einde van het jaar. De specialisatie lichtingen van de afdelingen zang, dans en spel zullen je samen met een prachtig ensemble verrassen tijdens de eindvoorstellingen van de MusicAllFactory Jongeren.

Info & tickets


2 juli: Kindermuziekmiddag
Prijs: €5,- (retour bij aanwezigheid)
Locatie: Factorium Cultuurmakers/Concertzaal Tilburg

Tijdens de kindermuziekdag leer jij een instrument bespelen, zingen of rappen in één dag. Ook leer je een stukje aan van het nummer dat je samen gaat spelen met anderen bij het slotconcert in de Concertzaal tijdens Tilburg On Stage!

INFO & TICKETS


2 juli: Dansworkshopdag - Contact
Prijs: v.a. €0,-
Locatie: Factorium Cultuurmakers

Iedere maand vindt bij Factorium een Dansworkshopdag plaats, elke keer onder leiding van een speciale gastdocent! Deze middagen staan in het teken van Contact Improvisatie, dansplezier en verdieping van je skills. Improvisatie

Info & tickets

2 juli: Festival Tilburg on Stage
Prijs: Gratis
Locatie: Schouwburg Concertzaal Tilburg

Na het succes van afgelopen jaar gaat Festival Tilburg on Stage voor de 2e editie op zondag 2 juli 2023! Festival Tilburg on Stage is een dag én een podium voor alle vrijetijdskunstenaars in de Gemeente Tilburg.

Info & tickets

2 juli: Sprokkelrock
Prijs: Gratis
Locatie: Hall of Fame Tilburg

De bands van de Factorium Popfactory en Jazz Atelier laten horen wat ze in huis hebben tijdens dit knallende concert dat onderdeel zal zijn van Tilburg On Stage! Tijdens de performances zijn bands die al jaren samenspelen te bewonderen, maar ook muzikanten die pas net de handen ineen hebben geslagen.

Info & tickets

5 juli: Social Grooves (50 jaar Hip Hop)
Prijs: Gratis (neem eten mee)
Locatie: Factorium Cultuurmakers

Het HipHop Jam Central van Tilburg! Rappers, Producers, DJ’s, Beatmakers laten hun talent zien tijdens de showcase Social Grooves live in de foyer van Factorium! Het 50-jarig jubileum van hiphop en wat zomervibes van Social Grooves. We hebben een aantal geweldige DJ's die er een geweldig feest van willen maken in Tilburg.

Info & tickets

6 juli: Cello Voorspeelavond
Prijs: Gratis
Locatie: Factorium Cultuurmakers

Op 6 juli word je getrakteerd door alle celloleerlingen tijdens hun voorspeelavond. Zij spelen, begeleid op piano of cello, een stuk dat ze de laatste weken hebben voorbereid.

Info & tickets

12 juli: M4U Volwassenen Eindvoorstelling
Prijs: €5,-
Locatie: Factorium Cultuurmakers

De volwassenen van de M4U hebben hard gewerkt aan een eindvoorstelling: Er was eens. In dit verhaal worden de sprookjes van Assepoester en Roodkapje samengevoegd in een komische gemoderniseerde vertelling. Op 12 juli staan ze op de planken van het Factoriumtheater.

Info & Tickets

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief