FACTORIUM FESTIVAL GEANNULEERD

9 maart 2020
Categorie: Dansmakers, Factorium, MusicAllFactory, Muziekmakers, Specialfactory, Theaterhuis, Urbanhouse


Factorium Podiumkunsten volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit RIVM, overheid en Gemeente Tilburg met betrekking tot het coronavirus in Tilburg.

Factorium Podiumkunsten heeft besloten het Factorium Festival van zondag 15 maart te annuleren.

Dit besluit is genomen nadat het RIVM afgelopen weekend  inwoners van Brabant heeft geadviseerd bij verkoudheid, hoesten of koorts hun sociale contacten te beperken.

Tijdens het Factorium Festival presenteren ruim 200 docenten en cursisten zich aan een veelzijdig publiek van familieleden en nieuwsgierigen. Het Factorium Festival dient een feestelijke dag te zijn in alle ruimten van onze hoofdgebouw. Samen doen, optreden, uitwisselen en ontmoeten staat centraal tijdens het Factorium Festival. 

De onvoorspelbare ontwikkelingen rondom de verspreiding van het coronavirus hebben ons, met gepaste tegenzin, doen besluit het Factorium Festival te annuleren.  
Op dit moment kunnen we de artistieke programmering van het Factorium Festival gemaakt door onze docenten en leerlingen te weinig garanderen.  We denken bovendien dat we met grote groepen mensen in de kleine ruimten van ons gebouw te grote gezondheidsrisico’s nemen voor onze medewerkers, de cursisten en de families.

Wij kiezen daarmee voor de continuïteit van de  kernactiviteit van ons bedrijf: de lessen,  cursussen en reguliere voorstellingen.

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief