Eindpresentatie Basisschool de Triangel

2 december 2021
Eindpresentatie Basisschool de Triangel
Categorie: Onderwijs

In de afgelopen 6 weken hebben de groepen 7/8 van Basisschool de Triangel muziekles gekregen van onze muziek vakdocenten. Donderdag 18 november mochten de leerlingen, tijdens hun eindpresentatie in het Factorium Theater, laten horen wat zij in de afgelopen periode hebben geleerd.

Tijdens deze ochtend waren ouders en familie meer dan welkom. Langzaam liep de theaterzaal vol terwijl er op het scherm foto’s en video’s van het oefenproces van iedere klas werd afgespeeld. Uiteindelijk zat de zaal vol met trotse familieleden en gespannen maar enthousiaste kindereren, klaar voor hun eindpresentaties.

De eerste klas nam plaats achter hun keyboards, pakte hun gitaren, trompetten en klarinetten en waren er helemaal klaar voor. Zij speelden ‘Bella Ciao’ en ‘Mango’. De volgende groep speelde ‘The lion sleeps tonight’ en ‘Dance Monkey’ en ten slotte liet de laatste groep ‘De dronken zeeman’ en ‘Bij de rabbi is gestolen’ horen. Tussen alle presentaties door werd een muziek quiz gehouden waaraan iedereen fanatiek meedeed. Na drie geslaagde eindpresentaties mocht een toegift natuurlijk ook niet missen. Samen met de docenten zongen alle leerlingen uit volle borst ‘Tantes bloes’.

Ben je benieuwd naar de eindpresentatie van Basisschool de Triangel? Check dan de onderstaande video!

Tekst: Beau Logister

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief