Dit is er te doen in februari!

1 februari 2024
Dit is er te doen in februari!
Foto: Koektrommel Studio

De eerste maand van het nieuwe jaar zit er alweer op! Ook in februari hebben we weer veel toffe activiteiten gepland staan binnen en buiten het hoofdgebouw van Factorium. We sommen dit graag even voor je op!

Agenda
We starten de nieuwe maand goed met de Showcase van de MusicAllFactory Volwassenen op 4 februari. De vier triple-threat talenten van dit talenttraject van Factorium trekken alles uit de kast voor dit optreden waarin je harmonieuze samenzang, verfrissende monologen en overweldigende showstoppers kunt verwachten. Daarnaast kun je op 7 februari weer vrij toegankelijk aansluiten bij de maandelijkse editie van Social Grooves. Bekijk hier de line-up van deze editie! Vervolgens keren de MusicAllFactory Volwassenen weer terug op 9 februari voor het Concert. Maar ditmaal met de eerste- en tweedejaars talenten, een absolute go-to-avond voor de muziektheater liefhebber!

Daarnaast zijn dé dagen waarop kleuters en kinderen verschillende kunstdisciplines kunnen uitproberen weer in zicht: de Zin-in-alles!-dagen. Zien we jouw kind ook terug op 15 of 16 februari? Deelnemers mogen tevens gratis aansluiten bij de Instrumentenproeverij op 18 februari, dé uitgelezen kans voor kids om te ontdekken welk instrument bij hen past.

Bekijk hier de complete agenda

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief