Zin-in-alles!-dagen

15 februari 2024, 09:30 uur - 16:00 uur
Kies uit drie tarieven
Zin-in-alles!-dagen
#Factorium#MusicAllFactory#Theaterhuis#Urbanhouse#Danshuis#Specialfactory#Muziekhuis

Ben je nog op zoek naar een feestelijke en creatieve vakantieactiviteit waar je kind naar uit kan kijken? Factorium organiseert op donderdag 15 en vrijdag 16 februari weer de Zin-in-alles!-dagen (ZIAD). Een feestelijke dag waarop kleuters en kinderen verschillende kunstdisciplines kunnen ontdekken en uitproberen. 

Bovendien biedt het ze de kans om een dagje de sfeer bij Factorium te komen proeven en om een kijkje te nemen in ons grote gebouw vol dans- en muziekstudio's. Je kunt je voor één of beide dagen inschrijven. De workshops zijn verschillend en leuk, daarnaast mogen deelnemers van de Zin-in-alles!-dagen ook nog een gratis deelnemen aan de Instrumentenproeverij.

Dus is je kind nieuwsgierig naar dans, muziek, theater, beeldende vorming of musical? Of ben je gewoon op zoek naar een leuke en creatieve vakantieactiviteit om naar uit te kijken? Dan zijn de Zin-in-alles!-dagen echt iets voor hen!

Programma donderdag 15 februari 

'Mini': Groep 1 en 2 (4-6 jaar)
Voor deze groep is er tussen 10.00 en 13.00 uur aanbod in muziek (de sterren van de hemel leren zingen en een muziekinstrument bespelen), dans (in de stijl hip hop) en beeldende vorming (een mooi werkje maken om mee naar huis te nemen). Elke deelnemer neemt die ochtend deel aan de drie workshops.

'Basis': Groep 3 t/m 8 (6-12 jaar)
Voor deze groep is er tussen 10.00 en 15.30 uur aanbod in muziek (van zang tot het spelen op een muziekinstrument naar keuze), theater (workshops van zanger en acteur Peer de Graaf) en beeldende vorming (aan de slag gaan met tekenen). Elke deelnemer neemt die ochtend deel aan de drie workshops.


Programma vrijdag 16 februari

'Mini': Groep 1 en 2 (4-6 jaar)
Voor deze groep is er tussen 10.00 en 13.00 uur aanbod in theater (kennismaken met toneelspelen), muziek (lekker zingen en muziek maken) en beeldende vorming (een mooi werkje maken om mee naar huis te nemen). Elke deelnemer neemt die ochtend deel aan de drie workshops.

'Basis': Groep 3 t/m 8 (6-12 jaar)
Voor deze groep is er tussen 10.00 en 15.30 uur aanbod in musical (les van een gespecialiseerd musicaltheaterdocent), dans (dansen in de stijl hiphop) en beeldende vorming (tweedimensioneel beeldend). Elke deelnemer neemt die ochtend deel aan de drie workshops.

Inschrijven
Inschrijven is momenteel nog mogelijk door te mailen naar Factorium-medewerker Valérie Rijckmans:

INSCHRIJVEN VIA DE MAIL

Keuzetarieven
We willen de Zin-in-alles!-dagen toegankelijk maken voor alle kinderen in Tilburg. Daarom hanteren we drie tarieven voor het evenement zodat je zelf kan bepalen welk bedrag past bij jouw portemonnee.

'Mini' (4-6 jaar)
- €5,- per dag
- €15,- per dag
- €30,- per dag

'Basis' (6-12 jaar)
- €10,- per dag
- €20,- per dag
- €40,- per dag

Foto: William van der Voort

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief