Collega gezocht! Vacature Geluids- & Lichttechnicus

21 december 2022
Collega gezocht! Vacature Geluids- & Lichttechnicus
Categorie: Factorium

Factorium zoekt per 1 Maart 2023 een Geluids- & Lichttechnicus. Deze zal alle  podium-technische werkzaamheden verrichten en heeft kennis van op- en afbouw van licht, decor en podiumbouw.

Hij of zij verzorgt (als deel van een team) zelfstandig alle licht, geluid en theatertechniek die nodig is in met name de Theaterzaal (259 stoelen) van Factorium bij presentaties, concerten en voorstellingen, variërend van een korte dansvoorstelling van 4- jarigen tot een symfonieorkest en van een rockband of een koor tot een geheel verzorgde professionele musicalvoorstelling. Ervaring met video(techniek) is een pre.

Over Factorium
Factorium Cultuurmakers (FC) is een Tilburgs cultuurbedrijf gespecialiseerd in Muziek, Dans, Theater en Musical. Het kent een omzet van ca. 5 miljoen per jaar, ontvangt jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers, 5.000 actieve deelnemers, bereikt jaarlijks 25.000 kinderen in het primair en voortgezet onderwijs en realiseert cultuurprojecten in het sociaal domein die er aan bijdragen zo veel mogelijk mensen in Tilburg zo lang mogelijk actief mee te laten doen in de samenleving. Factorium Cultuurmakers is een collectief van ca. 200 kunstenaars/docenten deels in vaste dienst en deels als zelfstandig werkend kunstenaar. Cultuurmakers met een bijzondere liefde voor educatie.

De ideale kandidaat
De ideale kandidaat is communicatief sterk, werkt professioneel samen met verschillende typen mensen, werkt graag in teamverband en is stressbestendig. Voor hem of haar is alle aanwezige techniek bekende kost, is innovatief, vindingrijk wanneer nodig, kan een scala van technische mogelijkheden schetsen ter inspiratie van - en tegelijk heel dienstbaar zijn aan - een regisseur of productieleider. Onze ideale kandidaat vindt flexibiliteit in de werktijden heel plezierig. De Geluids- & Lichttechnicus die we zoeken heeft aantoonbare ervaring in geluids- en lichttechniek en heeft kennis van en ervaring met bedrijfsregels en richtlijnen en werkt volgens de voorschriften op het gebied van veiligheid en werkprocessen. Klik hier voor een uitgebreide profielschets.

Wat bieden wij je?

  • Een dienstverband van tenminste 29 uur per week.
  • Een inspirerende en dynamische werkomgeving vol nieuwe kansen en mogelijkheden.
  • Een bruisende werkplek midden in de stad met leuke collega’s.
  • Een passend salaris conform de CAO Kunsteducatie (schaal 6).
  • Een aanstelling voor in eerste instantie een jaar, met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • De mogelijkheid om je te ontwikkelen. Factorium hanteert een uitkering m.b.t. vakantiegeld en eindejaarsuitkering en een reiskostenregeling.

Sluiten jouw visie en kwaliteiten aan bij het bovenstaande profiel? Je sollicitatie voorzien van motivatiebrief en cv richt je aan vacatures@factorium.nl. Dat kan t/m 29-01-2023.

De eerste gespreksronde vindt plaats op maandagmiddag 6 februari 2023.

Voor inlichtingen over de vacature kun je terecht bij de heer Loek Sijbers, Directeur Bestuurder van Factorium Cultuurmakers. Telefoon 06 – 14 55 01 07 of l.sijbers@factorium.nl

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief