CD Presentaties 'Frisse Wind'

21 oktober 2022
CD Presentaties 'Frisse Wind'
Categorie: Factorium, Muziekhuis

Op 13 mei vond de kick-off plaats van 'Frisse Wind' bij Factorium Cultuurmakers met Stichting 'Muziek Nu' uit Tilburg in samenwerking met Brabantse dichters. Arjan van Baest en Evert van Merode hebben 10 gedichten op muziek gezet en nog 3 instrumentale composities gemaakt. Deze staan inmiddels op CD en worden op 28 & 30 oktober gepresenteerd in Oisterwijk & Amsterdam. 

De composities worden tijdens twee concerten uitgevoerd door bas/bariton Frank Hermans (docent Factorium), Jenny Spanoghe (viool) en Noortje Krämer (piano). De cd wordt gelanceerd tijdens het eerste concert.

meer info

Reserveer de CD
Op 28 oktober wordt de cd tijdens het concert in Oisterwijk officieel gepresenteerd en vanaf dat moment is hij voor € 15,00 te koop, na afloop van de concerten en via bovenstaande button. Je kunt er ook alvast hier een reserveren. Deze komt dan z.s.m. na 28 oktober jouw kant op!

Concerten
Het eerste concert is op vrijdag 28 oktober 2022, 20.00 uur in het Lodewijkskerkje, Kerkstraat 64 in Oisterwijk.
Het tweede concert is in de Dominicuskerk, Spuistraat 12 in Amsterdam op zondag 30 oktober 2022, 15.00 uur.
Tijdens de concerten zullen ook de dichters aanwezig zijn en enkelen van hen zullen ook voordragen. Het wordt een interactief totaalprogramma, waarbij ook het publiek mee kan doen.

tickets

Zanglessen bij Frank Hermans? Dat kan! Klik op onderstaande button voor meer info & inschrijven:

Zanglessen 

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief