Campagne #We Blijven Bezig!

24 november 2020
Categorie: Dansmakers, Factorium, MusicAllFactory, Muziekmakers, Specialfactory, Theaterhuis, Urbanhouse

facebookHeader.jpg

Dat doen we zeker! Dansen, muziek maken, theater, musical. Het is aanpassen in deze Corona situatie en dat is niet altijd makkelijk. Maar wel mogelijk. Daarom: We blijven Bezig! Ook wij werken mee aan deze campagne van Fonds voor Cultuurparticipatie die is gelanceerd om de culturele sector een hart onder de riem te steken in deze bizarre tijd.

Fonds voor Cultuurparticipatie is de campagne begonnen om te helpen herinneren dat cultuurmaken plezier, geluk en gezondheid brengt. En om mogelijkheden te laten zien waarbinnen dat nog steeds veilig kan. 

De campagne werd gisteren gelanceerd, o.a. via onderstaande TV-commercial. Erg leuk detail: Factorium was filmlocatie van deze TV campagne! We hebben heel graag meegwerkt en hopen dat de positieve boodschap massaal wordt gedeeld. 

Zelf meedoen?
Je kunt via onderstaande tool zelf een Facebook- of Instagrampost of poster maken om te laten zien dat ook jij bezig blijft! Deel deze via #weblijvenbezig. Volg het Fonds voor Cultuurparticipatie via Facebook en Instagram voor de laatste updates van de campagne. 

Zelf poster / post maken 

Meer informatie 

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief