Bedankt voor jullie steun!

21 april 2021
Bedankt voor jullie steun!
Categorie: Dansmakers, Factorium, MusicAllFactory, Muziekmakers, Specialfactory, Theaterhuis, Urbanhouse

Corona houdt de (cultuur)wereld nog steeds in zijn greep. Onze soul mission - de wereld verrijken met kunst en cultuur - is daardoor helaas nog steeds een grote uitdaging. Onze directeur, Loek Sijbers, heeft deze brief opgesteld naar (ouders van) al onze deelnemers. De reacties op de brief zijn hartverwarmend en geven ons moed en hoop. Hartelijk dank daarvoor. 

Een aantal reacties willen wij graag (anoniem) met jullie delen. Wij hopen jullie graag weer snel weer te zien!

"Bedankt voor deze duidelijke en vooral oprechte mail!"

"Dank u voor de boodschap. Wij hebben alle begrip voor de situatie van Factorium en alle collega's in dienst. We zullen zeker geen gebruik maken van de mogelijkheid om geld terug te vragen. Wij hopen dat Factorium de Corona-periode doorkomt en er kan blijven zijn voor onze kinderen en toekomstige generaties." 

"Wij zien als ouders, hoe veel inspanning de docenten van Factorium doen om de lessen zo veel mogelijk door te laten gaan op een hele creatieve manier. Wij willen de docenten heel hartelijk bedanken voor hun passie, voor hun inspiratie voor de kinderen en de inzet in deze turbulente tijden."

"Wij zijn erg tevreden over hoe de lessen vorm hebben gekregen gedurende de inderdaad afgelopen pittige tijd. Hierbij dus een dikke chapeau en een hart onder de riem."

"Ik wil juist uitspreken dat jullie het heel netjes geregeld hebben! Mijn dochter heeft gewoon wekelijks online dansles gekregen toen het niet anders kon. Nu weer wel fysiek en dan buiten. Wij zijn juist erg tevreden over hoe het geregeld is. Dus dank daarvoor!" 

"We zullen geen restitutie van betaald lesgeld vragen, jullie zullen het hard nodig hebben en het is tenslotte ook niet jullie schuld."

 

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief