Open Performance 'The making of The Storm'

7 maart 2022
Open Performance 'The making of The Storm'
Categorie: Factorium, Urbanhouse

Altijd al willen weten hoe het eraan toegaat in een muziekstudio? Hoe wordt een nummer opgebouwd? En hoe gaan producers en artiesten met elkaar om? In ‘The making of The Storm’ staat de studio op het podium en is het publiek aanwezig bij dit proces.
 
Hip Hop artiest Aristoteles Mendes zal op zaterdag 19 maart van 16:00 tot 18:30 samen met producers Mitchell Yard en Pasquinel Añes (Amsterdam) werken aan zijn nummer ‘The Storm’. Deze performance is een interactief inkijkje in het muzikale proces van Mendes. “Dat is spannend. Een studio is niet alleen een leuke plek, maar het is ook een safe space. Dat ga ik nu met iedereen delen.” De drie zullen hunzelf zijn, kletsen, lachen en bovenal: een geweldig nummer maken.

Metafoor
“The Storm is een metafoor”, vertelt Mendes. “Het staat voor een donkere tijd in mijn leven, er zat een storm in mijn hoofd.” Dat was voor hem een periode waarin hij geen muziek kon maken, dat vond hij heel erg. “Daarom is The Storm een liefdesbrief aan de muziek.”
 
Tijdens de gratis open performance in het Factorium Theater hoef je niet te blijven zitten. Je kunt de volle 2,5 uur blijven, maar ook na een half uurtje alweer weggaan. Doe waar je zin in hebt. Op het eind zal Mendes nummers van zijn nieuwe album zingen en is er ruimte voor een Q&A.

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief