Topstroom Concert

26 mei 2023, 19:30 uur - 21:00 uur
Gratis
Topstroom Concert
#Factorium#Muziekhuis
Locatie: Factorium Theater, Koningsplein 11a, 5038 WG, Tilburg


Op vrijdag 26 mei presenteren onze getalenteerde topstroomleerlingen zichzelf in het Factorium Theater in een gratis concert dat voor iedereen vrij toegankelijk is. Mis het dus niet!

Topstroom Concert
Deze avond wordt een zeer gevarieerd programma aangeboden. Met een mix van klassieke en lichte muziek en viool, cello, harp, piano, basgitaar en drums is er voor eenieder iets te beleven!

Talentontwikkelingstraject Topstroom
De topstroom is bedoeld voor getalenteerde leerlingen in de leeftijd van 8 t/m 21 jaar. 
Aan de hand van een auditie worden de leerlingen toegelaten tot de Topstroom waarna ze ieder jaar weer opnieuw een auditie moeten doen.

Ben jij tussen de 8 en 21 jaar, een cursist bij Factorium en heb jij een uitzonderlijk muzikaal talent? Speel jij het liefst de hele dag op je instrument of vragen de buren zich regelmatig af waar het geluid van die zingende nachtegaal vandaan komt? Dan kom jij wellicht in aanmerking voor onze Topstroom!

Deze richting is bedoeld voor jonge, zeer getalenteerde cursisten met veel potentie. Het gaat dus niet enkel om je virtuositeit en muzikaliteit, maar ook om de snelheid waarin jij jezelf kunt ontwikkelen.

MEER INFORMATIE OVER DE TOPSTROOM

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief