Theaterhuis presentatie volwassenen

19 januari 2023, 20:00 uur - 22:00 uur
Theaterhuis presentatie volwassenen
#Factorium#Theaterhuis

De volwassenen van Theaterhuis hebben hard gewerkt aan de presentatie die op 19 januari gespeeld zal worden. Kom je ook kijken?

20.00 uur: TheaterLAB 1 – docent Lieke Dirkx Personages geïnspireerd op de Griekse goden leven samen in één huis. Affaires, roddels en geheimen voeren hier de boventoon. Voor wie is dat cadeautje met "voor de mooiste" erop geschreven? Wat verbergt Hades in zijn slaapkamer?

20.30 uur: LAB 2 – docent Hilde van Uden
Welkom op camping Olympus! Deze echte familiecamping wordt gerund en bezocht door karakters geïnspireerd op de Griekse Goden. Op camping Olympus lopen de emoties hoog op, van trots en jaloezie tot verdriet om een verloren liefde en natuurlijk groot plezier tijdens de bonte avond!

21.10 uur: ATROPA – regie Florian Slangen
Wij spelen vanavond voor u een Griekse tragedie van Tom Lanoye. Helaas spelen we niet de hele versie want daar hebben we geen tijd voor. De Griekse opperbevelhebber Agamemnon offert zijn dochter voor een gunstige wind om uit te varen. Eenmaal aangekomen in Troje verwoest hij de stad en doodt alle mannen en kinderen, de vrouwen neemt hij mee als oorlogsbuit. De Trojaanse oorlog. Moeder aller oorlogen. Wie nu precies wie speelt wordt wel duidelijk. Althans dat hopen we toch.

Iedereen klaar? Go!

Tickets 
€10,- geldig voor de gehele avond

TICKETS

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief