Social Grooves x Studio Six: Spice It Up

1 juni 2022, 16:00 uur
Gratis
Social Grooves x Studio Six: Spice It Up
#Urbanhouse#Factorium

Tilburg’s nieuwste HipHop Jam Central! Rappers, Producers, DJ’s, Beatmakers laten hun talent zien tijdens de showcase Social Grooves live in de foyer van Factorium!

Factorium Cultuurmakers organiseert op 1 juni weer een nieuwe editie van Social Grooves! Hierbij kunnen urban-talenten een optreden geven en laten zien wat ze kunnen. Deze editie zal in samenwerking met Studio Six zijn en ‘Spice It Up’ heten. 

Line-up

O.a.: Megas, Zenowachtig, Jip, Carmen Paris, NUGO 9JA, Henri Alexander, Mr. Ethos, Sanip, JFRY, Kaya Ozil.

Op de instagram-pagina's van Urbanhouse en Social Grooves worden de komende dagen meer namen bekendgemaakt!

Open studio

Naast de optredens zal er in de middag een Studio Six-programma plaatsvinden. Om 16:00 gaat het van start met een open studio en recording-sessie. Hier zullen alle deelnemers van Social Grooves aanwezig en worden hun tracks ‘upgespiced’ met echte instrumenten van de aanwezige sessiemuzikanten (elektrische gitarist en saxofonist). 

Daarnaast zal je je muziek laten horen aan de community en netwerken. Vervolgens zullen de Studio Six docenten (Alexander de Boer/Megas en Kevin Biemans/Zeno) een seminar geven over de muziekindustrie gerelateerd aan liveshows.

Over Studio Six
Studio Six is een eigentijdse educatieve-muziekstudio & platform vallend onder Factorium Cultuurmakers. Binnen Studio Six is er een wijd aanbod aan activiteiten met als main-focus het geven van coaching/consult binnen verschillende muziek-cursussen en workshops; music production, rap/songwriting, artiesten loopbaanbegeleiding. 

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief