Senior Academy

16 maart 2024, 10:00 uur - 16:00 uur
Geannuleerd
Senior Academy
#Factorium#Muziekhuis

GEANNULEERD

Een exclusieve presentatie van pianist Jeroen van Vliet én een workshop schilderen in de stijl van Bob Ross, dit alles is voor creatievelingen te beleven op 16 maart tijdens de eerste editie van de Senior Academy bij Factorium!

Jeroen van Vliet is een fenomeen in Tilburg. Speciaal voor Factorium zal de pianist als start van de Senior Academy een exclusieve presentatie geven aan de vleugel is onze Theaterzaal waar hij ook een unieke inkijk geeft in zijn werk, manier van werken, inspiratie en techniek.

Maar dat is nog niet alles! Na het concert heb je de kans om je creatieve kant te ontdekken tijdens onze workshop schilderen in de stijl van de legendarische Bob Ross. In drie uur ga je onder professionele begeleiding aan de slag met een landschapsschilderij. Alle benodigdheden worden uiteraard verzorgd, evenals een luxe lunch.

Of je nu een pianoliefhebber bent, een aspirant-schilder, of gewoon op zoek bent naar een leuke en boeiende manier om je dag door te brengen, ons evenement heeft voor elk wat wils! Reserveer nu jouw plek voor deze onvergetelijke dag vol muziek en kunst.

Foto: Midjourney AI gegenereerd

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief