Voorstellingsgroep No Guts No Glory

No Guts No Glory is de naam van de behoorlijk ambitieuze voorstellingsgroep voor jongeren van 15 - 17 jaar onder regie van Aafje Dohmen. Aafje maakt voorstellingen met een pittige inhoud. Er wordt hard gewerkt en er wordt van jou als speler gevraagd om een stevige inzet. Ervaring is handig, maar niet verplicht. We kijken vooral naar je kwaliteiten en hoe je je verder kunt ontwikkelen. 

De eerste periode is er met name aandacht voor spelverdieping. De eerste 8 verdiepingslessen worden gegeven door Peter van der Heijden, theatermaker die werkt vanuit fysiek spel.
In de tweede periode wordt er hard gerepeteerd voor de voorstelling die gespeeld wordt tijdens het jongerentheaterweekend Powerplay in het Factorium Theater op 18 en 19 juni 2021.

De auditieles van No Guts No Glory is op 17 september. 

De docente / regisseur
Aafje Dohmen is een bevlogen, pittige en actieve theaterregisseur en -docent. Ze werkt als theaterdocent in het voortgezet onderwijs, bij culturele centra en als actrice bij kleine theatergezelschappen. Aafje is ook trainingsacteur en communicatietrainer en weet op verrassende wijze gebruik te maken van beide expertises.

Meer informatie
Neem contact op voor meer informatie!

Voorstellingsgroep No Guts No Glory

Voorstellingsgroep No Guts No Glory

Locatie
Factorium Hoofdgebouw, Koningsplein 11a, 5038 WG, Tilburg
Lesdag
Donderdag (18:00 - 20:00 uur)
Lesduur
120 min.
Docent(en)
Aafje Dohmen Peter van der Heijden
Aantal lessen
34 lessen
Leeftijd
15 - 17 Jaar
Startdatum
17 september 2020
Einddatum
17 juni 2021
Prijs
380,00
Opmerkingen

Inclusief voorstelling tijdens het weekend Powerplay van 18 en 19 juni 2021.
Op dit moment is deze cursus vol, uw inschrijving wordt op de wachtlijst geplaatst en bij voldoende aanmeldingen starten we een tweede groep.

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief