Muziek Met Baby's

Geniet samen met jouw kind van liedjes, muzikale spelletjes en eenvoudige muziekinstrumenten.

De les is erg afwisselend: jullie maken zelf muziek met instrumenten die bij de leeftijd van je kind passen. Denk bijvoorbeeld aan schudeitjes of trommeltjes. Ook gaan jullie lekker bewegen op muziek of soms juist even rustig luisteren naar het instrument van de docent. Met herkenbaar materiaal zoals badeendjes of dansdoekjes spelen jullie muzikale spelletjes.

Door middel van muziek oefenen kinderen met kruipen en lopen en leren ze omgaan met emoties en veranderingen. Je ondersteunt de ontwikkeling van je kind op alle vlakken.

Al spelenderwijs wordt tijdens de les op professionele wijze de muzikale basis gelegd: het kind ervaart muziek in al zijn soorten, namelijk door zelf muziek te maken, door op muziek gedragen te worden, zelf te bewegen of door gewoon te luisteren. De band met je kind, het van elkaar genieten en samen spelen, staat voorop.

Onze docenten zijn gediplomeerd docent Muziek op Schoot en bieden een veilige en uitdagende speelleeromgeving en sluiten nauw aan op de ontwikkelingsfase van je kind.

Meer informatie?
Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op! 

Muziek Met Baby's

Muziek Met Baby's

Locatie
Hoofdgebouw, Koningsplein 11A, 5038 WG, Tilburg
Lesdag
Vrijdag (11:30 - 12:00 uur)
Lesduur
30 min.
Docent(en)
Tatiana van der Heijde
Aantal lessen
6 lessen
Startdatum
17 mei 2024
Einddatum
21 juni 2024
Prijs
60,00 Muziek Met Baby's 6 Weken

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief