In het hoofdgebouw van Factorium zijn er verschillende oefenruimtes beschikbaar waar zowel cursisten als niet-cursisten hun muziekinstrument kunnen bespelen. 

Wens je gebruik te maken van een oefenruimte, informeer – op tijd! - naar de beschikbaarheid en de mogelijkheden voor het aanvragen van een studiekaart. Met deze pas is het mogelijk om gebruik te maken van de oefenruimtes (indien er plek vrij is).

Gebruik & voorwaarden:

- Lever bij binnenkomst de studiekaart in bij de receptie in ruil voor de sleutel van een muzieklokaal. Bij het verlaten van het gebouw lever je de sleutel in en ontvang je de studiekaart terug.
- De studiekaart is strikt persoonlijk.
- Geldt uitsluitend als bewijs van toegang tot een van de muzieklokalen van Factorium Cultuurmakers tijdens openingstijden, op basis van beschikbaarheid (vooraf reserveren is niet mogelijk).
- Factorium Cultuurmakers behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen het muzieklokaal te laten ontruimen.
- Je bent verplicht om schade aan het muzieklokaal of aan het instrument te melden bij de receptie van Factorium Cultuurmakers. Indien je bij het verlaten van het muzieklokaal veroorzaakte schade niet meldt leidt dit tot een schadeclaim en intrekking van de studiekaart.
- Het is verboden om in de muzieklokalen te roken, drinken en te eten.
- Buiten de lesuren zijn niet alle muzieklokalen verwarmd.
- Gelieve de muzieklokalen opgeruimd achter te laten.
- Voor het vervangen van een verloren kaart brengen we € 5,- in rekening.

Tarieven Studiekaart:

Factoriumleerling: € 50,- per schooljaar

Geen Factoriumleerling: € 100,- per schooljaar 

Aanvraagformulier Studiekaart

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief