VOORWAARDEN WIFINETWERK
 
In dit gebouw kunt u gebruik maken van een gratis wifinetwerk. Het wifinetwerk wordt aangeboden door Factorium Cultuurmakers.  Aan het gebruik van dit wifinetwerk zijn gebruiksvoorwaarden gekoppeld die op alle gebruikers van het wifinetwerk van toepassing zijn. Door gebruik te maken van het wifinetwerk verbindt elke gebruiker zich aan onderstaande voorwaarden.
 
Het netwerk mag niet gebruikt worden:
•   om spam, virussen of illegale software te verspreiden, te raadplegen en/of te downloaden;
•   om zichzelf en/of anderen toegang te verschaffen tot netwerken, computers, informatie of (rand)apparatuur die niet bedoeld zijn voor openbaar gebruik;
•   voor gedragingen die illegaal, bedreigend, beledigend, intimiderend, frauduleus, aanstootgevend of lasterlijk zijn.
 
Het proberen toegang te krijgen tot ongeautoriseerde diensten, gebruikersaccounts of
computersystemen op welke manier dan ook is niet toegestaan.
 
Het gebruik van het wifinetwerk mag nooit in strijd zijn met de landelijke wet- en regelgeving.
 
Het verzenden van informatie (waaronder ook e-mail) over het wifinetwerk is niet beveiligd en kan
onderhevig zijn aan verlies, onderschepping en/of wijziging van de informatie. Gebruikers wordt aangeraden minstens een antivirusprogramma en firewall te gebruiken en gebruik te maken van https.
 
Het gebruik van het wifinetwerk is volledig voor risico van de gebruiker. Factorium is niet aansprakelijk voor enige schade als gevolg van het gebruik van het wifinetwerk.
 
Factorium behoudt zich het recht voor om de gebruiker die zich niet conform deze gebruiksvoorwaarden gedraagt de toegang tot het wifinetwerk te ontnemen en van het wifinetwerk te verwijderen. Bovendien is de gebruiker die in strijd handelt met deze gebruiksvoorwaarden
aansprakelijk voor alle daaruit voor Factorium voortvloeiende schade.
 
Heb je de voorwaarden voor het gebruik van het wifinetwerk gelezen en ga je hiermee akkoord, klik dan bij het inloggen op “Ik accepteer de voorwaarden”.
 
Download de tekst

 

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief