STAGES

Als er één plek is waar een werkdag nooit hetzelfde is en je de dynamiek van de organisatie vanaf dag 1 opsnuift: dan is dat Factorium. Het centrum voor podiumkunsten, midden in hartje Tilburg.

Wellicht heb je weleens van Factorium gehoord en misschien ben jij zelfs ook al een van de vele talenten die al vanaf jonge leeftijd cursussen muziek, theater, dans, urban of musical volgen bij ons. In dat geval weet je dat je bij ons mag spelen, leren en optreden. Je krijgt les en werkt met de beste kunstenaars-docenten, choreografen, musici, theatermakers en regisseurs. Het is een speelplaats, een werkplaats en een podium voor cultuurliefhebbers. Een unieke plek waar muziek en zang in de gangen klinken, het soms muisstil is maar meestal druk en levendig.

Er zijn diverse mogelijkheden om stage te lopen bij ons. In elk geval bij onderstaande afdeling(en). Heb jij wat anders te bieden, informeer dan gerust of er mogelijkheden zijn. Stuur in dit geval een e-mail naar: info@factorium.nl. 


Stage afdeling MARCOM 

De afdeling MARCOM (MARketing en COMmunicatie) neemt een belangrijke plaats in binnen onze organisatie. Op deze plek komen veel informatiestromen samen en hier wordt het gezicht van Factorium gevormd middels campagnes rondom events, werving- en promotie activiteiten, community building en algehele branding.

Online marketing/content marketing spelen een grote rol hierin, vooral via onze socials en website. Daarbij vinden we het heel belangrijk om de verhalen te laten horen van mensen uit onze communities; zij zijn tenslotte degenen waarom wij doen wat we doen. En dan is er niets leukers dan het plezier en de inspiratie van deze mensen te delen!

De afdeling MARCOM is een plek waar: creativiteit belangrijke bagage is, je niet vies moet zijn van hard werken en tegelijkertijd veel plezier maken, een dag anders kan lopen dan je vooraf had gedacht (en daardoor nog leerzamer is!), veel verschillende werkzaamheden te doen zijn, je kansen krijgt om je eigen ideeën uit te werken, leergierigheid en zelfstandigheid op prijs worden gesteld en je jezelf mag en kan zijn.

We willen jou graag ontmoeten! Neem dus gerust contact op voor meer informatie: Bram Reiniers (manager marketing & communicatie en brandmanager cultuureducatie), b.reiniers@factorium.nl of telefoonnummer: 013 - 535 40 55.

Socials

Website: www.factorium.nl

Facebook_logo_-square.png instagram-logo.png youtube-square.png

Stories Stagiaires

Bart van Osch
Roelant Verwey
Naomi Bimbergen
Floris van den Heuvel
Liselot van de Voort
Demi van de Sanden
Shayla Waterberg
Beau Logister
Valérie Eijsermans
Nena Albers
Noa Abbenhuis

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief