De Thuiswerkplek van Bram Reiniers

16 april 2020
De Thuiswerkplek van Bram Reiniers
Categorie: Factorium

1. Wie ben jij? Ik ben Bram Reiniers, inmiddels 41 lentes jong, woonachtig in Tilburg, geboren en getogen in Noord-Limburg, kom uit een gezin van 3 kinderen (broer/zus), ben gek op havermoutpannenkoeken, sport gemiddeld vier keer per week bij Arendse, ga het liefst alleen naar de bios (lekker rustig), kook graag Aziatisch…. en kan zo nog wel even doorgaan met het benoemen van my favourites. Check mijn insta voor meer ins and outs. Ik kwam naar Tilburg voor de liefde. Liefde is inmiddels over, yes #happy single! De afgelopen tien jaar heb ik voor verschillende organisaties in Tilburg en omgeving gewerkt. Festival Mundial, Wereldhave, Fontys Hogeschool voor de Kunsten (Academie voor Muziek- en Musicaltheater/Danceacademy/Projectenbureau) en Fontys dienst Marketing & Communicatie.   

2. Hoelang ben jij al werkzaam bij Factorium? Ik werk nu ruim 2 jaar voor Factorium.

3. Wat doe jij precies bij Factorium? Ik ben verantwoordelijk voor marketing/communicatie en events van onze organisatie.

4. Wat vind je het allerleukste aan jouw functie? Dat ik onze Factorium talenten een online podium mag geven. Ik geniet van de afwisseling en de dynamiek. Geen dag is hetzelfde.    

5. Waar ben je het meeste trots op? Dat ik mag samenwerken met zulke lieve, mooie en getalenteerde mensen!

6. Beschrijf in 5 woorden wat Factorium voor jou is? Het is mijn familie geworden!

In quarantaine

7. Wat zijn jouw voornaamste werkzaamheden op dit moment? Op dit moment ben ik voornamelijk bezig met het creëren en verzamelen van toffe content. Normaal gesproken produceren we alle content (video`s) zelf, nu doen we een beroep op onze collega`s en cursisten om leuke #stayathome content aan te leveren. Verder heb ik nu meer tijd en ruimte om ons YouTube kanaal te updaten.

8. Lukt het jou om te werken vanuit huis? Jawel hoor, al mis ik mijn werkplek en collega`s. Het was de eerste weken even zoeken naar een nieuwe structuur. Heb voor iedere week een aantal werkzaamheden op het programma staan waar ik me helemaal in vast kan bijten.

9. Wat mis je het meeste aan Factorium op dit moment? Collega`s en leerlingen, de capu van Prins Heerlijk, lekker bijkletsen met Thea of even lekker gek doen bij the ladies of da house (Agaath/Karen/Sandra) op kantoor.

10. Beschrijf in het kort jouw thuiswerkplek. Ik zit veel in de keuken met zicht op onze tuin. Als het lekker weer is dan neem ik mijn IPhone mee naar buiten en ga ik in het zonnetje video`s bewerken of lees stukken door waar ik nog niet aan toe ben gekomen.

11. Wat doe, naast werken, het allerliefste momenteel? Wandelen en hardlopen. Mijn ouders wonen dicht bij het bos. Verder vind ik het heel fijn en gezellig om weer even samen met ze te zijn.

12.Terugblik: Wat is jouw top 3 Factorium-momenten van 2019?
1. Jubileumweekend/onze jubileumshow productie
2. MAF Jongeren eindvoorstelling in de Concertzaal van Theaters Tilburg
3. Samenwerking met collega Elise (Factorium Festival)

 13. Vooruitkijken: Waar verheug je het allermeeste op na de quarantaine?
Lekker weer kunnen werken bij Factorium, sporten, drankje doen met vrienden en wellicht toch maar weer es op date gaan.

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief