Wat is er te doen in februari?

27 januari 2023
Wat is er te doen in februari?
Foto: Jostijn Ligtvoet

De kop is eraf! 2023 is in volle gang en staat bij Factorium bomvol toffe activiteiten voor alle leeftijden. Wij sommen februari even voor je op. 

Op 1 februari vindt de eerste Social Grooves van dit jaar weer plaats. Het geliefde HipHop Jam Central van Tilburg. 

Op 5 februari kun je dubbel genieten bij Factorium. Voor de allerkleinsten vindt er in de ochtend weer een Boekmuziekjes Sing-in plaats. Lekker zingen en meedoen met pa en moe aan de hand van een leuk prentenboek. En in de middag kun je alle instrumenten van de wereld uitproveren tijdens de Instrumentenproeverij!

Ook kun je als danser volledig uit je plaat gaan, want op 11 februari is er weer een Salsa voor Solo's avond en op 12 februari een workshop Contact Improvisatie en/of Floorwork!

Ben je op zoek naar de allerleukste vakantie activiteit voor je kids, got ya! Op 23 en 24 februari vinden weer de Zin-in-alles!-dagen plaats. Twee leuke dagen waarop kleuters en kinderen verschillende kunstdisciplines kunnen en ontdekken en uitproberen.

Ben jij eerder een bewonderaar en zit je liever in de zaal? Dat kan ook al! Op 12 februari staan de MusicAllFactory Volwassenen op de planken met hun Showcase en op 17 februari met hun Concertje

En last but not least kun je op 15 februari experimenten op het podium tijdens de Playfactory

Wij hebben er zin in! Tot snel bij Factorium!

Agenda

Ticketshop

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief