Tip bij de buren! Winters kidsaanbod bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

22 december 2023
Tip bij de buren! Winters kidsaanbod bij Schouwburg Concertzaal Tilburg
Categorie: Factorium

Het is bijna kerstvakantie... Dé tijd voor leuke dingen met het hele gezin. Daarom delen we graag de bomvolle agenda met de tofste voorstellingen en concerten voor iedereen vanaf twee jaar van onze partner Schouwburg Concertzaal Tilburg. Lees snel verder!

Zo presenteren ze een muziekfestival voor kids van 4-12 jaar, komt je lievelingsboek tot leven en is het natuurlijk weer tijd voor SNERT: hét Jeugdtheaterfestival van Tilburg.De allerkleinsten (2+) zijn van harte welkom bij Nijntje de Musical.

My First Festival
Wil je je kroost een eerste festivalervaring geven? Koop dan kaartjes voor My First Festival met optredens van niemand minder dan rapper Donnie en hitmachine Claude. De foyer van Schouwburg Concertzaal Tilburg wordt een heus festivalterrein! Ook is er klassiek voor kids: Het Jeugdorkest Nederland speelt ‘Casual Classics’, speciaal voor jonge bezoekers. Kom de instrumenten van dichtbij bekijken, ontdek hoe de concertzaal eruitziet. En dat allemaal voor maar € 4,-! Liever luisteren naar sprookjesachtige muziek? Dan kies je voor een knus familieconcert met eeuwenoude instrumenten.

SNERT
SNERT is terug! Het jeugdtheaterfestival van Tilburg. George & Eran maken een voorstelling over pech. Want waarom hebben sommige mensen altijd geluk en anderen nooit? Roze is voor meisjes en jongens houden van auto’s. Wacht eens even, dát is al een tijdje niet meer zo. Gratis Chips is een voorstelling over feminisme. Over gelijke rechten voor mannen en vrouwen. En dat dan voor vijfjarigen. En hun ouders!

Meester Kikker is de gloednieuwe musical naar het beroemde boek van Paul van Loon. Niet verder vertellen: de schrijver is er zelf ook! En er is meer boekenpret! De Grote Kleine Voorleesshow is een taalfeest voor jong (3-7 jaar) en hun ouders. Schuif gratis aan in de Vrije Ruimte en ontdek hoe Fred (het heel erg eigenwijze) hert tot leven gewekt wordt.

Naast voorstellingen en muziek is er ook alle tijd om de handen uit de mouwen te steken. Ga lekker knippen, scheuren, krassen, plakken, tekenen bij een gratis workshop ‘Grafisch koken’ (let op, de reserveringen gaan hard)! Benieuwd naar het hele programma? Dat vind je hier!

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief