Tip bij de buren! Start internationaal programma Hall of Fame

8 juni 2023
Tip bij de buren! Start internationaal programma Hall of Fame
Categorie: Factorium

Na de flinke renovatie van het pand van de Hall of Fame is het tijd voor onze Tilburgse buren om het hun internationale programma af te trappen!

Dit gebeurt met de magnetische liveshow van de Arabische zangeres 'Shiran', die één van haar eerste shows in Nederland zal doen. De zangeres uit Jemen zal daarbij ook haar releaseparty organiseren voor haar nieuwste album, wat deze show nog specialer maakt. 

Shiran album releaseparty
De verbouwde culturele hotspot de ‘Hall of Fame’ in Tilburg is verheugd om een Nederlandse primeur aan te kondigen. Op 12 juni zal de betoverende Iraaks-Nederlandse artiest, SHIRAN, het nieuwe podium beklimmen voor een onvergetelijke avond vol wereldmuziek.

Met haar unieke mix van traditionele en futuristische elementen, doorspekt met een Midden-Oosters tintje, zal SHIRAN het publiek wegblazen met haar krachtige nummers over liefde.

SHIRAN's optreden markeert niet alleen een zeldzame gelegenheid waarop ze in Nederland te zien is, maar ook de viering van haar langverwachte album release party. Daarbij wordt deze show gezien als het startpunt van het internationale programma bij de Hall of Fame! Deze avond belooft dus een spectaculaire ervaring te worden die je absoluut niet wilt missen.

Tickets
Kaarten zijn nu beschikbaar en kunnen worden gekocht via www.hall-fame.nl

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief