Tip bij de buren! 'Samen Sterk event' (Praat over eenzaamheid) @ Lochal

23 april 2024
Tip bij de buren! 'Samen Sterk event' (Praat over eenzaamheid) @ Lochal
Categorie: Factorium

Het is belangrijk dat iedereen gehoord wordt en omringd is door dierbaren. Helaas is dit voor veel mensen nog lang niet altijd het geval. Op 17 mei wordt daarom het 'Samen Sterk' event georganiseerd. Het initiatief komt vanuit de 'Samen Sterk' organisatie en diverse partners zoals de gemeente Tilburg. Het event vindt plaats in de 'Seats 2 Meet'-ruimte van de Lochal. De dag is gevuld met verschillende workshops, lezingen en leuke activiteiten die georganiseerd worden door experts en ervaren coaches. Zet samen met ons die eerste stap, want samen sta je sterk tegen eenzaamheid.


Vanaf het begin van de middag word je meegenomen in allerlei interessante lezingen en workshops van toonaangevende sprekers. Zo is er na de inloop eerst een spoken wordt van oud-Tilburgse stadsdichter Rodgairo Dalnoot. Daarna volgt er een openingswoord, met in het vervolg inspirerende woorden van gastspreekster Linda van Berkel. Na een goede inleiding volgt de keynote van Anja Machielsen, waarmee we dieper in het onderwerp duiken. Vervolgens zijn er twee rondes aan workshops. De workshop van Giovannie Tillie zal je helpen de eerste stap te zetten om nieuwe waardevolle relaties aan te gaan. Ben je meer geïnteresseerd om jezelf spontaan op de kaart te zetten? Dan past 'De Liefdesdokter' misschien beter bij je. Breek het ijs en leer andere deelnemers en de organisatie beter kennen. Wil je juist meer advies over het vinden van de juiste balans op basis van je voorkeuren in je professionele en privéomgeving? Dan is de workshop van Eugene Obers meer jouw ding.

Een volledig verzorgd programma dus, voor degenen die zichzelf en anderen beter willen leren kennen. De dag sluiten we gezamenlijk af met een eindborrel. Geniet van de ontspannen sfeer, diverse activiteiten en praat met zorginstanties die met alle toewijding jou willen ondersteunen.

Datum: Vrijdag 17 mei 2024
Tijd: 12:30 – 17:30 uur
Locatie: Seats2Meet, LocHal, Tilburg

Tijdsplanning programma: 

  • 12:30 - 13:00: Open Inloop
  • 13:00 - 13:15: Spoken word 'Rodgairo Dalnoot'
  • 13:15 - 13:25: Openingswoord
  • 13:25 - 13:35: Linda van Berkel VWS 'Één tegen eenzaamheid'
  • 13:35 - 14:00: keynote 'Anja Machielsen'
  • 14:15 - 15:00: Workshop ronde 1
  • 15:15 - 16:00: Workshop ronde 2
  • 16:00 - 16:15: Programma afsluiting
  • 16:15 - 17:15: Gezellige afsluiting met een borrel
  • 17:30: Einde

Meld je nu gratis aan via de Samen Sterk website!

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief