Tip bij de buren! Kerstconcerten

14 december 2022
Tip bij de buren! Kerstconcerten
Categorie: Factorium

Deze maand zetten we graag twee kerstconcerten van onze 'buren'in het zonnetje: Concertserie 'Verrassende ontmoetingen' - L' Aventure Musicale en Kerstconcert Abdijkerk Koningshoeven.

 

1. Concertserie 'Verrassende ontmoetingen' - L' Aventure Musicale
Datum:18 december 2022, 13:00 uur
Locatie:Factorium Theater
Prijs: €10,-

Als afsluiting van dit muzikale jaar zullen de opleidingsorkesten L’Aventure Noord en L’Aventure Reeshof o.l.v. Peter-Paul van Esch, diverse sprookjes uit de Efteling muzikaal laten horen. Een mooi decemberconcert voor het hele gezin met herkenbare muziek van o.a. Vogelrok, Carnaval Festival, Dance Macabre (Spookslot) Indische Waterlelies, Fata Morgana, Villa Volta en Joris en de Draak.

KOOP HIER JOUW TICKETS

 

2. Kerstconcert Abdijkerk Koningshoeven
Datum:18 december 2022, 13:00 uur
Locatie: Abdijkerk Koningshoeven
Prijs: €15,- (kinderen tot 16 jaar: €6,-)

Na twee jaar uitstel vindt eindelijk het bekende Kerstconcert in Abdij OLV van Koningshoeven weer plaats op 18 december 2022.

Het Oisterwijks Kamerkoor, Veldhovens Kamerkoor, organist Mark van Platen, het Regionaal Strijkorkest, blokfluitensembles van Factorium, Kunt & Co, Dita Veloci en de broeders geven samen een concert in kerstsfeer! Op het gevarieerde programma van dit inmiddels 10e kerstconcert staan werken van o.a. Vivaldi, Bach, Corelli en Rutter.

Het concert heeft als doel om de bouw van een keuken bij het Trappistenklooster in Ssanje (Oeganda) te realiseren. Deze keuken gaat werken op biogas en zal de basis- en middelbare school bedienen waardoor de kinderen een schoollunch krijgen.

De scholen zijn al eerder door uw bijdrage mogelijk gemaakt. Ook de ziekenpost is verbeterd en hopen de broeders na de keuken ook een slaapgelegenheid te creëren voor kinderen die heel ver weg van school wonen. De opbrengst van het Kerstconcert zal worden aangewend om ook de reeds aangevangen werkzaamheden voort te zetten.

Kaarten verkrijgen in de Kloosterwinkel van Abdij Koningshoeven of reserveren via abdijkerstconcert@gmail.com

TICKETS BESTELLEN VIA MAIL
 

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief