Tip bij de buren! Corpo Máquina

11 juli 2023
Tip bij de buren! Corpo Máquina
Categorie: Factorium

Een hartverwarmend project met professionele acteurs, freerunners, muzikanten en jeugd uit onze stad. Ieder werk van choreograaf Guilherme Miotto is een ontmoeting. Zo slaat hij in deze voorstelling niet alleen een brug tussen volwassenen en kinderen, maar ook tussen Noord en West, freerun en theater.

De volwassenen in het gezelschap hebben als enige opdracht om de kinderen uit Tilburg Noord en Tilburg West in het middelpunt van de voorstelling te plaatsen. Want kinderen weten spelenderwijs de weg. Zo creëren zij een dynamische, levenslustige voorstelling voor jong en oud, waarin de connectie tussen de straat en het theater voelbaar is.

Onder de titel It takes a Child to raise a Village werkt Miotto met Corpo Máquina Society aan een serie voorstellen/voorstellingen voor een speelser, vrolijker en vanzelfsprekender samenleven, een samenleven waarin we het geluk in onszelf en in elkaar vinden. In ieder werk zet een andere bewegingsvorm de toon. Vorig jaar was dat freestyle voetbal, dit jaar is het freerunning.

Wanneer: Zondag 17 september, 16.00 uur
Waar:
Schouwburg Concertzaal Tilburg
Prijs: v.a. €10,-

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief