Neem een kijkje achter de schermen bij de bekroonde musical ‘Jesus Christ Superstar’!

15 mei 2024
Neem een kijkje achter de schermen bij de bekroonde musical ‘Jesus Christ Superstar’!
Hier het grafische design van de musical. De musical draait tot en met 19 mei in Tilburg.
Categorie: Factorium, MusicAllFactory

image00001.jpgVoor velen op de MusicAllFactory (MAF) klinkt meespelen in een grote musical met een sterrencast als een lang gekoesterde droom. Voor Kevin Manuputty, een oud-leerling van de MAF, is deze droom werkelijkheid geworden. Kevin maakt deel uit van de cast van de bekroonde musical ‘Jesus Christ Superstar’, geregisseerd door Ivo van Hove. We hebben Kevin opgezocht en hem het volgende voorgesteld: aanstaande zaterdag (18 mei) zal hij het Instagram-account van de MAF overnemen en jullie een kijkje achter de schermen geven. Zorg dus dat je zaterdag de MAF-Instagram goed in de gaten houdt!

In ‘Jesus Christ Superstar’ speelt Kevin in het ensemble en is hij daarnaast ook cover voor drie rollen, waaronder die van Judas. Over zijn ervaring vertelt hij: “Het is waanzinnig dat ik in zo’n show mag spelen. Er doen zoveel getalenteerde artiesten mee aan deze productie. Toen ik voor het eerst de repetitieruimte binnenkwam, kon ik het nauwelijks geloven. Dit was echt een droom die uitkwam.” ‘Jesus Christ Superstar’ is een rockmusical over de laatste week van het leven van Jezus. Deze versie, geregisseerd door Ivo van Hove, heeft maar liefst zes musical awards gewonnen, waaronder die voor beste grote musical en beste regie.

Kevin heeft veel te danken aan de MAF, zoals hij vertelde in zijn interview met ‘Make it in Tilburg’. “Bij de MusicAllFactory heb ik echt een geweldige tijd gehad. Ik heb daar een jaar gezeten voordat ik auditie deed voor de vooropleiding. De begeleiding die ik daar kreeg was geweldig. Voor mij waren dat mijn eerste stappen op het gebied van musical. Ik had eerder wel al zangles gehad, maar daar leerde ik echt nieuwe technieken.” Dankzij de MAF werd Kevin aangenomen en klaargestoomd voor de vooropleiding van de Fontys Academy of Arts, waar hij ook een leerzame en fijne tijd heeft gehad. Na veel inspanning kreeg Kevin uiteindelijk de ‘rol van zijn leven’ in ‘Jesus Christ Superstar’.

Het Tilburgse musicaltalent houdt daar niet op, want Kevin is niet de enige oud-MAF'er in ‘Jesus Christ Superstar’. Musicalsterren Magtel de Laat, Richard Spijkers, Dave Rijnders, Loes Betonviel en Stef van Gelder hebben ook een rol in deze hoog aangeschreven musical. Voor alle MAF'ers is het dus zeker de moeite waard om een ticket te bemachtigen. Wees er wel snel bij, want de musical draait tot en met 19 mei en de allerlaatste kaarten zijn nu nog beschikbaar!

INFO & TICKETS

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief