MusicAllFactory Instagram take-over door Lieke Meijers

8 december 2023
MusicAllFactory Instagram take-over door Lieke Meijers
Credits foto: Amber van der Brugge
Categorie: Factorium, MusicAllFactory

Op donderdag 21 december neemt oud-maffer (Jongeren) Lieke Meijers vanuit Schouwburg Concertzaal Tilburg de Instagrampagina van MusicAllFactory (www.instagram.com/musicallfactory) over en krijg je een exclusief kijkje achter de schermen bij de voorstelling van Herman van Veen (in Tilburg te zien van 21 t/m 23 december).

Lieke Meijer
Lieke (23 jaar, geboren in Zuid-Limburg) is zangeres, actrice, theatermaker en zangdocent. Ze volgde van 2017-2018 de vooropleiding MusicAllFactory Jongeren in Tilburg. In 2022 studeerde ze af aan de Frank Sanders Akademie voor musical en muziektheater in Amsterdam.

Momenteel tourt ze als zangeres en “Lieke van alles” met Herman van Veen en zijn muzikanten door de theaters van Nederland, Duitsland en België in ‘De Voorstelling’. Hiernaast speelt ze ook haar eigen solovoorstelling ‘Een Limburgs Meisje’ op het Herman van Veen Arts Center in Soest. Tevens presenteert ze hier het Paltz Journaal.

In de zomer van 2023 behaalde Lieke haar Zangdocenten diploma in de zangmethode ‘De Vocal Core’. Ze geeft zangles in Zaandam voor ZangProfs.

Over 'De Voorstelling'
Afgelopen jaren vierde Herman van Veen zijn 75ste verjaardag uitgebreid in de Nederlandse theaters. De muzikant mag dan inmiddels wel al op leeftijd zijn, hij gaat onvermoeid en immer goed bij stem verder. Nu presenteert hij Een Voorstelling, met bekende klassiekers uit zijn repertoire, spiksplinternieuw werk en werk uit de nog niet verschenen bundel Geen idee.

Hij krijgt gezelschap van Kees Dijkstra (contrabas), Jannemien Cnossen (viool) en Edith Leerkes (gitaar). Zo moet het wel goed komen.

NRC
"Betoverend. Als hij op zijn rode sokken danst en speelt, zie je geen bijna-tachiger, maar een kind."

TICKETS

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief