Kick-off productieseizoen MusicAllFactory Jongeren is een feit!

28 februari 2024
Kick-off productieseizoen MusicAllFactory Jongeren is een feit!
Categorie: Factorium, MusicAllFactory

De productieperiode van de eindvoorstelling van de MusicAllFactory Jongeren werd afgelopen weekend traditiegetrouw feestelijk gestart door middel van een kick-off. Onder het genot van een stuk taart blikte het team vooruit naar de eindvoorstelling in juni.

Ze hebben een titel, ze hebben een fijne en mooie groep met talentvolle jongeren, ze hebben vier fantastische docenten/creatives én ze hebben een georganiseerde productieleider. De titel van de eindvoorstelling is bekend. Op 22 en 23 juni 2024 spelen onze MusicAllFactory Jongeren de voorstelling NOOITGEDACHT!

Te zien in de Theaterzaal van Factorium. Ticketsale start over enkele weken. Volg de vlogs van onze jongeren via de MusicAllFactory Instagram om een sneak preview te krijgen van de productieperiode. In dit laatste deel van het seizoen gaan de cursisten intensief repeteren voor een grote productie. Iedereen doet mee en heeft een rol. Het samenwerken aan de voorstelling, het maximaal inzetten van eigen talenten en natuurlijk het uitvoeren voor een publiek zijn de core doelen van dit proces. 

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief