Kevin Ruijters tijdelijke teamleider danshuis | Factorium

28 juni 2024
Kevin Ruijters tijdelijke teamleider danshuis | Factorium
Categorie: Danshuis, Factorium

Met enthousiasme mogen wij mededelen dat Kevin Ruijters tijdelijk het teamleiderschap overneemt van Rikke Rasmussen, die binnenkort met zwangerschapsverlof gaat. Kevin is een bekend gezicht binnen Factorium.

Kevin brengt vanuit zijn brede ervaring binnen verschillende functies een frisse en inspirerende wind met zich mee. Met zijn achtergrond als danser, zanger, acteur, dansdocent, choreograaf en mindfulness-coach zal hij een waardevolle bijdrage leveren aan het team en het danshuis.

Rikke: “Het is fijn dat Kevin al een aantal jaar dansles geeft bij Factorium: modern, jazz en binnenkort ook Mindful in Motion. Hierdoor kent hij niet alleen het team en de cursisten, maar weet hij ook hoe het eraan toegaat bij Factorium.

Omdat Rikke zeker weet dat alle cursisten en docenten van het danshuis bij Kevin in goede handen zijn, kan ze met een gerust hart met zwangerschapsverlof.

We kijken uit naar de komende maanden en zijn ervan overtuigd dat Kevins aanpak van toegevoegde waarde zal zijn. Veel succes, Kevin!

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief