Inschrijven nieuwe cursusseizoen mogelijk vanaf 1 juni!

29 mei 2024
Inschrijven nieuwe cursusseizoen mogelijk vanaf 1 juni!
Categorie: Danshuis, Factorium, MusicAllFactory, Muziekhuis, Specialfactory, Theaterhuis, Urbanhouse

Bij het cursushuis van Factorium kun je zomaar ontdekken dat je eigenlijk heel goed bent in theater, dans of muziek! Je kunt hier groeien én jezelf ontwikkelen. Dat kun je doen voor je plezier in je vrije tijd, maar ook als je de ambitie hebt om door te groeien naar een professioneel niveau. Inschrijven voor het nieuwe cursusseizoen 2024-2025 is mogelijk vanaf 1 juni!

Factorium Cultuurmakers bestaat al ruim 155 jaar uit duizenden cultuurmakers: musici, dansers en theatermakers die in staat zijn mensen te vermaken en te ontroeren. 

Vind wat bij jou past
Het enorme en gevarieerde aanbod aan cursussen van Factorium zorgt ervoor dat er altijd wel iets tussen zit wat bij jou past. Naast de cursussen die in het hoofdgebouw van Factorium plaatsvinden, verzorgen we ook aanbod op diverse externe locaties in de Reeshof, Berkel-Enschot, Oisterwijk en Udenhout. Zo proberen we cultuur voor iedereen toegankelijk te maken.

Een kijkje in het nieuwe seizoen
Natuurlijk is het overgrote gedeelte van de vertrouwde cursussen weer terug te vinden in het nieuwe seizoen. Dit wordt aangevuld door de volgende nieuwe cursussen:

  • Groeplessen voor de Cello, Piano, Gitaar en Viool. Dit betekent dat cursisten meer tijd krijgen voor de prijs én men de mogelijkheid krijgt om samen met andere cursisten te spelen waardoor men zich sneller kan ontwikkelen.
  • Zanggroep pop (zangles voor beginners). Een laagdrempelige manier om samen met andere volwassenen kennis te maken met zingen in een groep.
  • Studio Six (Playground én College). Dit eigentijdse educatieve-muziekstudio & platform dat deel uitmaakt van Factorium biedt vanaf volgend seizoen zowel cursussen aan voor beginners (Playground) als gevorderden (College).
  • DJ Cursus. Leer feilloos nummers aan elkaar mixen of jouw skills als dj aanscherpen in deze nieuwe cursus.
  • Moderne Dans kinderen/jongeren. Deze vrije en expressieve dansvorm is vanaf komend seizoen ook toegankelijk voor de jongere doelgroep. De lessen bestaan uit techniekoefeningen en danscombinaties met veel verschil in dynamiek op allerlei verschillende soorten muziek.

Benieuwd naar het complete nieuwe cursusseizoen? Houd onze socials en website dan in de gaten!

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief