Hier is het in april te doen!

27 maart 2024
Hier is het in april te doen!

De eerste maanden van het jaar lijken voorbij te vliegen, maar dat kan ook niet anders als er veel te beleven valt! We blikken graag vooruit naar alle activiteiten die in april te beleven zijn bij Factorium, kijk je mee?

Agenda
We beginnen de maand zoals altijd goed met de maandelijkse showcase Social Grooves in onze foyer. Verschillende producers, rappers, dj's en beatmakers nemen plaats op het podium, gratis toegankelijk voor iedereen! De talenten van de MusicAllFactory Junioren zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen voor hun (besloten) eindpresentatie op 6 april

Dit geldt ook voor onze cursisten van ons Danshuis (die op 14 april laten zien wat ze de afgelopen maanden geleerd hebben tijdens de Eindvoorstelling 'Van tijd tot tijd') en de theatercursisten van Andere Koek (die op 17 april schitteren in de Theaterzaal van Factorium).

We sluiten de maand af met een verjaardag, productiestudio Studio Six vieren in hun studio in ons Hoofdgebouw alweer één kaarsje uit. Onder het genot van een taartje en een drankje kun je genieten van de draaikunsten van verschillende dj's. Vrij toegankelijke voor iedereen!

BEKIJK HIER DE COMPLETE AGENDA

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief