Gratis voorstellingen/concerten met de Kunstenkaart

13 oktober 2022
Gratis voorstellingen/concerten met de Kunstenkaart
Categorie: Danshuis, Factorium, MusicAllFactory, Muziekhuis, Theaterhuis, Urbanhouse

Twijfel je nog over het kopen van een Kunstenkaart? Lees dan gauw verder! Wist je namelijk dat je niet alleen allerlei cursussen kunt uitproberen, maar dat je ook gratis toegang krijgt tot verschillende concerten en voorstellingen?

Krijg korting of gratis toegang tot de volgende evenementen:

  • Euregio - 15 oktober

Gratis toegang voor Kunstenkaart en leden Regionaal Strijkensemble. (mailtje sturen naar administratie@factorium.nl)

Het Euregio Jeugdorkest neemt je mee op een bijzondere reis: naar de maan en terug! We starten met een rondvlucht door het heelal, maken een tussenlanding in een Mexicaanse salon en dansen een amoureuze zestiende-eeuwse dans in Frankijk. We vervolgen onze reis door een heus sprookjesland naar de maan, om uiteindelijk weer terug op aarde te landen in Rome. Tot de maan en terug ...

Meer info

  • Pynarello - 20 oktober

Korting voor alle Factoriumcursisten!

Op 20 oktober speelt rebellencollectief Pynarello in Schouwburg Concertzaal Tilburg. Op het programma staat onder andere de vijfde symfonie van Beethoven, zonder dirigent en zonder bladmuziek! We nodigen de leden van het Muziekhuis van Factorium van harte uit om te komen luisteren.

Meer info

  • NBE - 27 oktober

Gratis bijwonen met een Kunstenkaart. In de ticketshop is het mogelijk voor deze speciale tariefoptie te kiezen. 

Niets mooier dan je eigen muziek verzinnen en die uitvoeren met topmuzikanten! Er zijn nauwelijks regels, alles mag en alles kan zolang het maar zelf verzonnen is. Dit mag, rap, viool, singer-songwriter en alles ertussen en omheen zijn. Tijdens de showcase op 27 oktober om 19.30 hoor je de talenten uit de eerste voorronde in het Factorium Theater.

Meer info

  • Winterreise - 4 november

Korting voor alle Factoriumcursisten!

Liedduo Verheijen van Loon (tenor Bram Verheijen / fortepianist Joris van Loon) geeft vrijdag 4 november om 20.00 uur in Het Cenakel in Tilburg een concert van Schubert’s Winterreise (eindtijd rond 21.20 uur). Dit concert is onderdeel van hun herfsttournee met uitvoeringen op verschillende locaties in Nederland. 

Meer info

  • Lady in the Dark

Gratis voor cursisten van de MAF en de Kunstenkaart.

Liza Elliott, hoofdredactrice van een modemagazine, lijdt al maanden aan paniekaanvallen en depressies. Zowel privé als in haar carrière staat ze onder immense druk. Haar liefdesleven is gecompliceerd, ze kan niet kiezen tussen haar getrouwde baas en minnaar Kendall Nesbitt en filmster Randy Curtis. Uiteindelijk besluit ze een psychiater te bezoeken. Door haar dromen te analyseren komen ze tot de kern van Liza’s problemen.

Meer info

Meer info kunstenkaart

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief