Festival Circolo strijkt bijna neer in Spoorpark Tilburg

14 oktober 2022
Festival Circolo strijkt bijna neer in Spoorpark Tilburg
Categorie: Factorium

Festival Circolo is het grootste circusfestival Nederland. Van 21 t/m 30 oktober presenteert het festival tien dagen lang circus van het hoogste niveau. Het festivalhart ligt in het Tilburgse Spoorpark. Daar vind je meerdere circustenten, foodtrucks, speeltoestellen en een buitenpodium waar dagelijks gratis circusvoorstelling te zien zijn. Ook zijn er voorstellingen te zien op andere locaties in de stad.

Wie denkt dat circus ouderwets is, is duidelijk nog nooit naar Circolo geweest. Het festival laat zien dat circus relevanter is dan ooit met thema's en uitdagingen die ons allemaal bezighouden.

Hilarisch, ontroerend, acrobatisch en avontuurlijk, zo maar wat eigenschappen van de acts tijdens het geliefde Circolo. Op het festival kun je niet alleen genieten van performances, maar ook van lekker eten van foodtrucks. 

Je kunt met de hele familie terecht op het festival. Er zijn activiteiten voor iedereen: goed- en slechthorend, goed- en slechtziend, goed- en slecht ter been, 4 of 104 jaar oud.

info & tickets

Bron: festivalcircolo.nl

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief